22.06.09

22. aprill Õhtujuht Heli, Ajurünnak,

1 kommentaar:

  1. K. 22.aprill kell 18.00 Õhtujuht Heli: "ajurünnak" teemal: Martade ootused.
    Käime koos kaheksandat aastat.
    Mida Martad väärtustavad? 1. info, kogemuste vahetamine ja suhtlemine 2. Kambavaim ja MEIE tunnetus. 3. Ühiselt materjale varudes tuleb soodsam uute tehnikate õppimine. 4. koos on meil jõudu elavndada seltsielu ja aidata abivajajaid. 5. On põhjus kodust välja tulla.
    Ajurünnaku tulemused, tähtsuse järjekorras:
    Kuidas saada selgust seltsingu liikmelisusest? 1. Liikmemaksu kohustused lõpetab kirjalik seltsingust välja astumise avaldus. 2. Järgmisest hooajast kirjalik seltsingu liikmeks olemise/astumise avaldus. 3. uute liikmete kaasamine
    Kuidas motiveerida seltsi liikmeid koos käima ja seltsi tegevusi väärtustama? 1. Korraldada ühistegevust, seeläbi saame oma oskusi, teadmisi, kogemusi vahetada 2. õppida uut. Soovitakse õppida rahvuslikke mustreid (tikandina, laastul ja kalossidel), pärlitehnika edasi arendamine, raamatute, albumite köitmine, vitspunutised, seebi keetmine. 3. Leida lisaks käsitööle veel ühisharrastusi (võimlemine). 4. õpime üksteist väärtustama ja tunnustama! 5. Aitame abivajaid, jätkame juba alustatud heategevusüritusi.
    Kuidas hoida - väärtustada kohalikku kultuuri ja käsitööd? 1.Korraldada töötubasid, et oma oskusi edasi anda. 2. Oma oskuste edasiandmine nooremale põlvkonnale. Selleks ellu kutsuda Marta tütarde selts. 3. Leida objekt mida korras hoida.

    VastaKustuta